Originele catering voor bedrijven

Bent u op zoek naar een originele catering voor bedrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frietwagen op locatie valt namelijk bij vrijwel iedereen in de smaak. Wij serveren op elke gewenste locatie puntzakken met verse oerfriet van alleen de allerbeste kwaliteit. Ambachtelijke, knapperige friet met precies de juiste kleur, smaak en bite. Uiteraard serveren we daar een smakelijke mayonaise en snacks bij, net wat u wenst. Als catering voor bedrijven zijn wij zowel voor kleine als grote evenementen in te schakelen, of wat dacht u van op het bouwterrein? Waar u ook voor groepen mensen een snack of maaltijd wilt verzorgen, onze snackwagen op locatie rijden we met gemak overal naartoe.

Milieuvriendelijke catering voor bedrijven

Bij Thommes Frites hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom hebben we ervoor gekozen om in plaats van plastic enkel kartonnen bakjes, papieren puntzakken en houten vorkjes in te kopen. Dit maakt ons een milieuvriendelijke catering voor bedrijven, want al deze materialen zijn gemakkelijk te recyclen of verwerken. Op dat gebied zijn we onze concurrenten ver voor, want het is maar al te gebruikelijk om friet in plastic bakjes te serveren en met plastic vorkjes te nuttigen. Helemaal niet nodig als u het ons vraagt.

Heeft u speciale wensen voor wat betreft de snacks? Ook dat is bij Thommes Frites geen probleem. We doen er alles aan om van uw feestje een lekkere happening te maken. In de meeste gevallen blijft de frietwagen van Thommes Frites maar liefst 2 uur op locatie. Wilt u dit graag verlengen of aanpassen? Ook dat is geen enkel probleem. Vanuit onze mobiele frietkraam serveren we knapperige friet uit het schoonste vet.

Originele catering voor bedrijven

Grote en kleinschalige catering

Onze frietwagen is de perfecte catering voor bedrijven, waarbij we zowel op grote als kleinschalige evenementen kunnen serveren. Denkt u maar eens aan een personeelsborrel voor zo’n 40 man. Wij komen met liefde een uurtje langs om de lekkerste frieten en snacks te bereiden, tot ieder zijn buikje rond heeft. Betreft het een evenement dat de hele dag duurt? Ook dan zijn wij graag van de partij! We komen bijvoorbeeld rond lunchtijd, en blijven staan tot de laatste persoon zijn avondsnack achter de kiezen heeft. Wat dat betreft zijn we heel erg flexibel, en kunnen we net zo veel of weinig frieten en snacks meenemen als nodig is.

Boek nu onze frietwagen op locatie

Heeft u interesse in onze frietwagen? Dan kunt u deze eenvoudig boeken door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@thommesfrites.nl. Op de pagina ‘Pakketten’ kunt u de diverse pakketten vinden die u bij ons kunt afnemen, en zult u zien dat u onze catering voor bedrijven ook kunt aanvullen met diverse salades of andere extra’s zoals gehaktballen, kipsaté, gefrituurde garnalen of kaasstengels. Weet u niet goed welke optie (of welke hoeveelheid) geschikt is voor uw evenement? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen dat perfect voor u inschatten! We horen graag van u!

Menu