De foodtruck van Thommes Frites

Een feest of festival is natuurlijk pas compleet met een lekkere hap. De foodtruck van Thommes Frites heeft daarom alles in zich om uw feestelijke gelegenheid te voorzien van de lekkerste friet en snacks. Een foodtruck is helemaal van deze tijd. Dat begrijpen we bij Thommes Frites als de beste. Daarom komen we met onze foodtruck op iedere gewenste locatie in Nederland.

Of dat nu op een bedrijfsfeest, festival of een verjaardag is. Naast het feit dat een foodtruck een prachtige aanvulling is voor de locatie zelf, voorziet het uw gasten ook nog eens van heerlijke verse friet en snacks. Op een goed feest wordt de inwendige mens natuurlijk goed verzorgd. Het is dan ook niet voor niets dat de foodtruck van Thommes Frites zeer compleet is uitgerust.

We hebben alles bij de hand om uw feestelijke gelegenheid te ondersteunen met lekker eten. Onze foodtruck heeft natuurlijk nog meer voordelen. Zo hoeft u zelf niet voor de catering te zorgen. Dit scheelt u veel werk in de voorbereiding en werk achteraf. Zelfs opruimen is niet nodig als u de foodtruck van Thommes Frites in wilt huren.

Foodtruck huren op locatie

Waar de locatie zich ook bevindt, binnen Nederland komen we graag naar u toe. We laten uw gasten graag kennismaken met onze verse friet en overheerlijke broodjes. Daarbij is de omvang van het evenement niet van belang. De foodtruck van Thommes Frites komt namelijk al op locatie vanaf 50 personen. Ideaal als catering op een jubileum, kinderfeestje of zelfs bruiloft.

Uiteraard werken de patatbakkers van Thommes Frites alleen met de beste producten. Zo bent u altijd verzekerd van een heerlijke snack of een verse puntzak friet. Heeft u speciale wensen als u onze foodtruck wilt inhuren? Ook dat is geen probleem. We bieden verschillende catering pakketten aan met de lekkerste broodjes, snacks en sauzen. Op deze manier bepaald u zelf welke snacks u graag geserveerd wil hebben op uw feest of festival.

Foodtruck

Onze prachtige foodtruck is daarmee een aanwinst voor iedere gelegenheid. Samen met u bespreken we een bepaald tijdsbestek, maar een uitloop daarvan is tevens mogelijk. We doen er alles aan om van uw feestelijke gelegenheid een culinair hoogtepunt te maken. Niet alleen door onze heerlijke verse friet, maar natuurlijk ook door een uitstekende service. Neem vrijblijvend contact met ons op als u onze foodtruck wilt huren voor uw evenement.

Menu