Frietkraam op locatie huren

Als u een frietkraam op locatie wilt huren dan bent u bij Thommes Frites aan het juiste adres. Vanuit onze prachtige foodtruck voorzien we uw gasten van een heerlijk knapperig frietje en een perfect bereide snack. Of dit nu op een klein besloten feest is of een groot hip festival. Met de frietkraam van Thommes Frites wordt het gegarandeerd een succes.

Onze ervaren en professionele patatbakkers voorzien uw gasten van een heerlijke maaltijd. We werken dan ook uitsluitend met de beste aardappels van Hollandse bodem. Een knapperig frietje of een hartige snack uit onze mobiele foodtruck staat altijd garant voor kwaliteit. De frietkraam op locatie van Thommes Frites kent daarnaast nog meer voordelen. Zo hoeft u niet zelf voor de catering te zorgen. Dit bespaart veel tijd en werk in de voorbereidingen van uw evenement of feest.

Bij Thommes Frites houden we ook graag rekening met uw wensen. Daarom hebben we voor u speciale pakketten samengesteld met de lekkerste sauzen en snacks. Ook als u andere wensen heeft met betrekking tot de catering staan we graag voor u klaar. Hoewel onze frietkraam gemiddeld 2 uur op locatie staat, is dit in overleg natuurlijk ook uit te breiden. Op deze manier is de foodtruck van Thommes Frites een echte aanvulling voor uw personeelsfeest, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid.

Frietkraam op locatie van Thommes Frites

Omdat onze patatkraam op stevige wielen staat, vormt de locatie geen enkel probleem voor Thommes Frites. Onze frietkraam is dan ook te huur voor iedere gewenste locatie binnen Nederland. Of dat nu in de Provincie Utrecht of Groningen is. Al vanaf 50 personen komen we graag naar u toe. We zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van een vers gebakken frietje met een heerlijke snack.

Natuurlijk serveren we daarbij ook een uitgebreid assortiment aan sauzen. Uiteraard met een heerlijke smaak en van de beste kwaliteit. Omdat onze foodtruck zeer compleet is uitgerust, hoeft u nergens rekening mee te houden. Het enige wat we nodig hebben is stroom. Zelfs de bekabeling en voldoende afvalcontainers nemen we voor u mee. Zo heeft u ook na afloop nergens omkijken naar. Bij Thommes Frites bieden we verschillende catering pakketten aan.

Frietkraam op locatie

Zo kunt u uw gasten en uw evenement altijd voorzien van een op maat gemaakte catering. De frietkraam op locatie van Thommes Frites is daardoor altijd een succes. Deze heerlijke aanvulling maakt iedere gelegenheid tot een ware happening. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op of informeer of de frietkraam op locatie nog beschikbaar is op de door u gewenste datum.

Menu