Frietwagen van Thommes Frites op locatie

Een frietwagen huren op locatie doet u het beste bij Thommes Frites. Onze prachtige en compleet uitgeruste foodtruck maakt van iedere gelegenheid een heerlijk feest. Of dat nu voor een personeelsfeest of bruiloft is. Met een frietwagen op locatie voorziet u uw gasten van lekkere verse friet en de beste snacks. Thommes Frites draagt daar graag haar steentje aan bij.

Uiteraard werken we alleen met de beste aardappels die worden gebakken door ons ervaren personeel. Natuurlijk horen daar ook heerlijke snacks bij. Ook deze worden in onze mobiele frietkraam perfect gebakken en geserveerd. Onze frietwagen op locatie is daarmee een echte aanvulling voor uw evenement. We komen graag op grote festivals, maar ook voor een gezellige verjaardag of bedrijfsfeest komen we graag op locatie.

Zo heeft u zelf geen omkijken naar de catering terwijl u uw gasten wel kunt voorzien van een lekkere maaltijd. Bij Thommes Frites hebben we diverse pakketten beschikbaar. Zo vindt u altijd de catering die past bij uw evenement. Onze frietkraam komt al op locatie vanaf 50 personen. Naderhand hoeft u niets op te ruimen want zelfs dat doet Thommes Frites voor u. Onze foodtruck is professioneel ingericht zodat we u altijd kunnen voorzien van een verse puntzak friet en een heerlijk broodje of snack.

Frietwagen op locatie in Nederland

Voor Thommes Frites is de afstand geen enkel probleem. Onze frietkraam komt op locatie door heel Nederland. Handig, want zo kunt u waar u ook bent genieten van een heerlijke catering. Of dat nu op een groot evenement is of een besloten feestje. Vanuit onze mobiele foodtruck maken we knapperige frieten met de meest uiteenlopende sauzen.

Heeft u speciale wensen voor wat betreft de snacks? Ook dat is bij Thommes Frites geen probleem. We doen er alles aan om van uw feestje een lekkere happening te maken. In de meeste gevallen blijft de frietwagen van Thommes Frites maar liefst 2 uur op locatie. Wilt u dit graag verlengen of aanpassen? Ook dat is geen enkel probleem. Vanuit onze mobiele frietkraam serveren we knapperige friet uit het schoonste vet.

Frietwagen op locatie

Ook onze snacks worden tot in perfectie bereid. Of dat nu lekker uit het vuistje is of op een vers broodje. Voor een uitmuntende snack catering op locatie bent u bij Thommes Frites dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het doorspreken van uw wensen, of informeer of onze mobiele frietkraam op de door u gewenste datum nog beschikbaar is.

Menu