Mobiele frietkraam van Thommes Frites

Een mobiele frietkraam huren doet u natuurlijk bij Thommes Frites. Onze frietwagen is overcompleet zodat we uw feestje altijd kunnen voorzien van verse friet en heerlijke snacks. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw gasten, terwijl we voor de catering zorgen. Bij Thommes Frites hebben we een passie voor verse patat. Deze laten we u het liefst vanuit onze luxe patatkraam proeven. Uiteraard op een door u gewenste locatie.

Onze mobiele frietkraam is dan ook van alle gemakken voorzien. In combinatie met onze ruime ervaring, zorgen we er altijd voor dat uw feestelijke gelegenheid een succes wordt. Daarbij kunt u denken aan een familiefeest, een kinderverjaardag maar natuurlijk ook aan een bruiloft of personeelsfeest. Een lekkere snack mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Bij Thommes Frites begrijpen we dat als geen ander.

We komen dan ook graag met onze mobiele patatwagen naar u toe. Daarbij heeft u de keuze uit diverse pakketten waardoor we onze service altijd kunnen afstemmen op uw wensen. Of het nu gaat om een besloten feestje van 40, of een groot bedrijfsfeest met meer dan 200 personen. Met de Thommes Frites frietwagen op locatie wordt elke gelegenheid gegarandeerd een heerlijk feest.

Mobiele frietkraam huren voor evenementen

Niemand kan de heerlijke geur en smaak van verse friet, broodjes en snacks weerstaan. Reden te meer om een mobiele frietkraam te huren voor uw evenement, verjaardag of trouwerij. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten waarin uw gasten een keuze kunnen maken uit het bestellen van verse friet, al dan niet met overheerlijke snacks. Naar gelang uw wensen verblijven we 1,5 uur op locatie.

Als u een langer tijdsbestek wenst dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Het enige wat de mobiele frietkraam van Thommes Frites nodig heeft is een elektriciteitspunt. Verder heeft u nergens omkijken naar. U hoeft zelfs niet te zorgen voor de afvoer van afval, dit doen we graag voor u. Naast verse friet bakken we ook lekkere snacks zoals hamburgers, kipcorns en kroketten.

Mobiele frietkraam

Ook aan uw vegetarische gasten hebben we gedacht door ons assortiment daar op aan te passen. De mooie frietkraam van Thommes Frites is een aanwinst voor uw personeelsfeest, jubileum of familiebijeenkomst. Daarnaast ontzorgen we u volledig als het aankomt op het regelen van de catering. Ons team doet dit graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in het huren van onze mobiele frietkraam. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden en pakketten, en voorzien u desgewenst van een passend advies.

Menu