Snackwagen op locatie met de lekkerste friet

Bij Thommes Frites beschikken we misschien wel over de lekkerste snackwagen op locatie van het hele land! Onze frieten en snacks zijn namelijk zeer geliefd op feesten, partijen en evenementen. Of u nu een bruiloft, een verjaardag of buurtfeest organiseert, wij komen maar al te graag langs met onze snackwagen op locatie. En wilt u juist een lekker snack of frietje serveren op een bedrijfsfeest? Ook daarvoor zijn we in te schakelen. We verzorgen namelijk geregeld de catering voor bedrijven, of dat nu op een personeelsfeest, een bouwterrein of een groter event is. Wij komen met onze frietwagen op de gewenste locatie langs, en gaan pas weg wanneer iedereen zijn of haar buikje rond heeft.

Snackwagen op locatie voor een bruiloft

Een van de events waar wij met onze snackwagen op locatie geregeld voor worden ingeschakeld is een bruiloft. Veel mensen denken bij een bruiloft direct aan een chic diner, maar waarom eigenlijk? Als u een super gezellig feest geeft en gewoon een originele catering zoekt met eten waar vrijwel iedereen van houdt dan is onze frietwagen natuurlijk perfect!

Originele catering voor bedrijven

Grote en kleinschalige catering

Onze frietwagen is de perfecte catering voor bedrijven, waarbij we zowel op grote als kleinschalige evenementen kunnen serveren. Denkt u maar eens aan een personeelsborrel voor zo’n 40 man. Wij komen met liefde een uurtje langs om de lekkerste frieten en snacks te bereiden, tot ieder zijn buikje rond heeft. Betreft het een evenement dat de hele dag duurt? Ook dan zijn wij graag van de partij! We komen bijvoorbeeld rond lunchtijd, en blijven staan tot de laatste persoon zijn avondsnack achter de kiezen heeft. Wat dat betreft zijn we heel erg flexibel, en kunnen we net zo veel of weinig frieten en snacks meenemen als nodig is.

Boek nu onze frietwagen op locatie

Heeft u interesse in onze frietwagen? Dan kunt u deze eenvoudig boeken door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@thommesfrites.nl. Op de pagina ‘Pakketten’ kunt u de diverse pakketten vinden die u bij ons kunt afnemen, en zult u zien dat u onze catering voor bedrijven ook kunt aanvullen met diverse salades of andere extra’s zoals gehaktballen, kipsaté, gefrituurde garnalen of kaasstengels. Weet u niet goed welke optie (of welke hoeveelheid) geschikt is voor uw evenement? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen dat perfect voor u inschatten! We horen graag van u!

Menu